Se de små historier om vores og dyrenes hverdag på facebook.

Vi vil løbene lægge små hverdags historier op på facebook. Men også når vi og dyrene møder de store ting i livet, så som når der kommer kalve eller der kommer nye dyr i besætningen.

Mød os på dyrskue.

Vi er rigtig glade for at gå på dyrskue, da det bringer vores familie sammen om en fælles interesse. Det gælder både på selve skuet, men også når der skal trænes herhjemme. Vores børn trækker selv deres dyr, når de er med. Det giver dem meget glæde og ikke mindst selvtillid. Vi vil gerne vise at vores dyr er omgængelige, rolige og trykke ved os.

For os handler det ikke om at vinde, men om at vise dyrene frem, så man kan se, at de er skønne dyr, som ikke er farlige, selvom de alle har horn. Det handler også om,  at vi gør det som familie, og at vi elsker vores dyr, og er stolte af at vise dem frem.

Vi vil rigtig gerne, at de som køber dette fantastiske kød, kommer til nogle af de dyrskuer, som vi deltager på, så man kan møde os og dyrene. Vi vil gerne vise, at Skotsk Højlandskvæg er nogle helt specielle dyr. Vi vil derfor løbende orientere her på siden om, hvilke dyrskuer vi tager på, og efterfølgende vil vi lægge billeder mv. op.

Årets første kalv

Så kom årets første kalv. En meget fin kvie (pige) på ca. 32 kg. Hendes mor hedder Karla og det er hendes første kalv, så vi var meget spændt på...

Dyrskue – Landbrugsmesse Gl. Estrup

Årets første dyrskue er Landbrugsmesse på Gl. Estrup som ligger på Djursland. Det er et dyrskue som vi altid glæder os meget til, da der altid er meget at se...

Dyrets tætte struktur giver en naturlig mørhed.