er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Stjerneskud

By | opskrifter | No Comments
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Paneret rødspættefilet
  • 600 g Rødspættefilet (4 stk)
  • 50 g Rasp
  • 1 stk Æg
  • 30 g Mel (2 spsk)
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,5 tsk Peber
  • 15 g Smør (1 spsk)
Dressing
  • 1 dl Creamfraiche
  • 30 g Mayonnaise (2 spsk)
  • 15 g Tomatpure (1 spsk)
  • 0,5 dl Citronsaft (Saft fra 0,5 citron)
  • 1 tsk Paprika
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Tilbehør
  • 120 g Asparges
  • 200 g Agurk
  • 360 g Cherrytomat (24 stk)
  • 2 stk Citron
  • 20 g Frisk dild (1 dl)
  • 280 g Hjertesalat (4 håndfulde)
  • 200 g Rejer
  • 4 Skiver Franskbrød
  • Kaviar
  • 20 g Smør (4 tsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rødspættefilet
  1. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken
  2. Rør æg sammen og hæld det ud på en tallerken
  3. Hæld rasp ud på en tallerken
  4. Vend rødspættefilet enkeltvis i mel, æg, rasp - i den rækkefølge
  5. Lav nu tilbehøret klar inden rødspættefileterne steges, så er du sikker på at de er varme ved servering
  6. Opvarm smør på en pande og steg rødspættefileterne ved middelvarm 3-5 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm
Tilbehør
  1. Skyl hjertesalat og asparges og dup dem tørre
  2. Skær agurk i skiver
  3. Halver tomat
  4. Skær citron i kvarte
  5. Dræn rejer
  6. Anret ovenstående på et fad evt. med kaviar og frisk dild
Dressing
  1. Vend Cremefraiche, mayonnaise og tomatpure
  2. Smag til med citronsaft, salt, peber og paprika
Anretning af stjerneskud
  1. Læg en skive brød på en tallerken og kom smør på
  2. Oven på brødet lægges salat og den stegte fisk
  3. Der pyntes med agurk, asparges, tomat, dressing, dild, rejer og kaviar

Osso buco

By | opskrifter, Ossobuco | No Comments
Osso buco
Print Recipe
Lav kødgryden først. Når der er 30 minutter tilbage af simretiden laves kartoffelmos
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Ventetid
5 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Ventetid
5 timer
Osso buco
Print Recipe
Lav kødgryden først. Når der er 30 minutter tilbage af simretiden laves kartoffelmos
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Ventetid
5 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Ventetid
5 timer
Ingredienser
Kødgryde
  • 4 skiver Osso Buco
  • 5 g Smør (1 tsk)
  • 300 g Cherrytomater (20 stk)
  • 80 g Bladselleri (2 stilke)
  • 260 g Gulerod (4 stk)
  • 200 g Løg (2 stk)
  • 4 fed Hvidløg
  • 5 g Oksebouillon (1 terning)
  • 1 dåse Hakkede tomater
  • 2 spsk Tomatpure (0,5 dåse)
  • 4 stk Laurbærblade
  • 3 stilke Frisk timian
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Kartoffelmos
  • 850 g Kartoffel
  • 250 g Gulerod
  • 30 g Smør (2 spsk)
  • 2 dl Mælk
  • 1 tsk Muskatnød
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Antal personer: Personer
Instruktioner
Forberedelse
  1. Klip senerne rundt i kanten på osso buco
  2. Varm smør i en tykbundet gryde, eller på en pande og brun osso buco heri. Læg herefter osso buco stykkerne til side
  3. Skær bladselleri, gulerod, løg og hvidløg i små tern
  4. Halver tomat
Tilberedning i stegeso
  1. Læg grøntsager i en stegeso
  2. Placer kød oven på grøntsager
  3. Tilsæt dåsetomat og tomatpure
  4. Suppler med bouillon til kødet er dækket
  5. Tilsæt salt, peber, laurbærblade og timiankviste
  6. Sæt stegesoen i en kold ovn ved 150 grader varmluft i mindst 5 timer
Tilberedning i gryde
  1. Steg grøntsager i en gryde til løg er klare
  2. Tilsæt dåsetomat og tomatpure og lad det simre i et par minutter
  3. Tilsæt kød og suppler med bouillon til kødet er dækket
  4. Tilsæt salt, peber, laurbærblade og timiankviste
  5. Lad retten simre 2,5 time, gerne længere
Kartoffelmos
  1. Skræl kartofler og skær dem i kvarte
  2. Skræl gulerødder og halver dem
  3. Kog kartofler og gulerødder i usaltet vand til de er møre (ca 15-20 minutter)
  4. Tilsæt smør
  5. Tilsæt mælk indtil mosen er cremet
  6. Smag til med salt, peber og muskatnød

Bøf stroganoff ala Jysk naturkød

By | opskrifter | No Comments

Bøf stroganoff er en gryderet hvor oksekød og champignon serveres i en velsmagende sovs.

Bøf stroganoff ala Jysk naturkød
Print Recipe
Bøf stroganoff er en gryderet, hvor oksekød og champignon serveres i en velsmagende sovs. Begynd med at lave kødgryden. Når der er 30 minutter tilbage af simretiden laves kartoffelmos. Mens kartoffelmos laves overhældes broccoli med vand.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Bøf stroganoff ala Jysk naturkød
Print Recipe
Bøf stroganoff er en gryderet, hvor oksekød og champignon serveres i en velsmagende sovs. Begynd med at lave kødgryden. Når der er 30 minutter tilbage af simretiden laves kartoffelmos. Mens kartoffelmos laves overhældes broccoli med vand.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Ingredienser
Kødgryde
  • 300 g Oksesteak
  • 15 g Smør (1 spsk)
  • 600 g Peberfrugt (2 stk)
  • 500 g Champignon
  • 400 g Løg (4 stk)
  • 1 spsk Olie
  • 1 L Vand
  • 10 g Oksebouillon (2 terninger)
  • 3 stk Laurbærblade
  • 2 spsk Tomatpure (0,5 dåse)
  • 2 dl Mælk
  • 2 tsk Paprika
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Salt
Kartoffelmos
  • 850 g Kartofler
  • 250 g Gulerod
  • 30 g Smør (2 spsk)
  • 2 dl Mælk
  • 1 tsk Muskatnød
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Salt
Tilbehør
  • 500 g Broccoli (1 hel)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kødgryde
  1. Skær kød i tern
  2. Hak løg
  3. Skær peberfrugt i tern
  4. Rens champignon og skær dem i skiver
  5. Opvarm olie på en pande og brun løg her i og læg dem til side
  6. Rist champignon og læg dem sammen med løg
  7. smelt smør i en gryde og brun kød på alle sider med paprika
  8. Tilsæt tomatpure, løg, champignon, peberfrugt, laurbærblade, mælk, vand og bouillon
  9. Krydr med salt og peber og lad retten simre i 60 minutter ved middel varme
Kartoffelmos
  1. Skræl kartofler og skær dem i kvarte
  2. Skræl gulerødder og halver dem
  3. Kog kartofler og guleødder i usaltet vand til de er møre (ca. 15-20 minutter) *Kogevandet gemmes til at overhælde broccolien
  4. Mos kartofler og gulerødder
  5. Tilsæt smør
  6. Tilsæt mælk indtil mosen er cremet
  7. Smag til med salt, peber og muskatnød
Tilbehør
  1. Del broccoli i mindre buketter og placer dem i et dørslag
  2. Overhæld broccoli med kogevand fra grøntsager