er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto

By | opskrifter | No Comments
Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Kartofler
  • 1000 g Kartoffel
Ærtepesto
  • 500 g Ærter
  • 35 g Mandler
  • 35 g Parmesan
  • 0,5 dl Olie
Salat
  • 200 g Hjertesalat eller anden sprød salat
  • 100 g Spidskål
  • 4 stk Forårsløg
  • 4 stk Asparges
  • 20 stk Cherrytomat
  • 150 g Ærter
Kulmule
  • 500 g Kulmule (4 fileter)
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 1 spsk Smør
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kartofler
  1. Skyl kartofler og kog dem i en gryde til de er møre (kogetid ca 20 minutter)
  2. Skyl kartofler i koldt vand og lad dem dryppe af før de vendes i ærtepesto
Ærtepesto
  1. Kom ærter, mandler, parmesan og olie i en blender
  2. Blend til massen har en ensartet konsistens. Kom eventuelt lidt mere olie i.
Salat
  1. Skyl salat og dup den tør
  2. Skyl tomat og halver dem
  3. Skær forårsløg i mindre ringe
  4. Skær asparges i mindre stykker
  5. Skær spidskål i mindre stykker
  6. Vend salat, spidskål, tomat, forårsløg, asparges og ærter sammen
Kulmule
  1. Rids skindet 3-4 gange med en skarp kniv. Pas på med at skære for dybt
  2. Krydr med salt og peber
  3. Smelt smør på en varm pande
  4. Steg kulmulen med skindsiden ned af i 5-8 minutter
  5. Tilsæt det sidste smør og vend kulmulen om på kødsiden og steg i små 10 sekunder før de tages af
  6. Nyd fisken varm sammen med salat og kartofler vendt i ærtepesto

Salat med lammemørbrad

By | Årets gang, opskrifter | No Comments
Salat med lammemørbrad
Print Recipe
Imponer dine gæster med denne lækre salat med lammemørbrad. Server den som forret, eller som tilbehør.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Salat med lammemørbrad
Print Recipe
Imponer dine gæster med denne lækre salat med lammemørbrad. Server den som forret, eller som tilbehør.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
  • 125 gram Lammemørbrad af gotlandsk gutelam
  • 200 gram Hjertesalat
  • 100 gram Spinat
  • 275 gram Galia Melon (0,5 melon)
  • 200 gram Ærter (friske eller fra frost)
  • 80 gram Asparges
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 15 gram Smør (1 spsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Lammemørbrad
  1. Tag lammemørbrad ud af køleskabet og krydr med salt og peber
  2. Lad lammemørbrad hvile 15 minutter på køkkenbordet. Lav salat mens du venter
  3. Opvarm smør på en pande, og steg lammemørbrad 3-5 minutter på alle sider
  4. Skær lammemørbrad i tynde skiver og anret den ovenpå salaten
Salat
  1. Skyl hjertesalat og spinat og dup dem tørre
  2. Skær hjertesalat og spinat i mindre stykker
  3. Skær melon og asparges i tern
  4. Skyld ærter i varmt vand til de er optøet
  5. Vend alle ingredienser sammen
  6. Steg lammemørbrad, skær den i tyndeskiver og anret den ovenpå salaten
  7. Pynt eventuelt med spiselige blomster som stedmorblomst