
Imponer dine gæster med denne lækre salat med lammemørbrad.
Server den som forret, eller som tilbehør.
Antal personer | Forberedelses tid |
4 Personer | 15 minutter |
Tilberedningstid |
10 minutter |
|
|
![]() |
Imponer dine gæster med denne lækre salat med lammemørbrad.
Server den som forret, eller som tilbehør.
|
Ingredienser
- 125 gram Lammemørbrad af gotlandsk gutelam
- 200 gram Hjertesalat
- 100 gram Spinat
- 275 gram Galia Melon (0,5 melon)
- 200 gram Ærter (friske eller fra frost)
- 80 gram Asparges
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 15 gram Smør (1 spsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Lammemørbrad
- Tag lammemørbrad ud af køleskabet og krydr med salt og peber
- Lad lammemørbrad hvile 15 minutter på køkkenbordet. Lav salat mens du venter
- Opvarm smør på en pande, og steg lammemørbrad 3-5 minutter på alle sider
- Skær lammemørbrad i tynde skiver og anret den ovenpå salaten
Salat
- Skyl hjertesalat og spinat og dup dem tørre
- Skær hjertesalat og spinat i mindre stykker
- Skær melon og asparges i tern
- Skyld ærter i varmt vand til de er optøet
- Vend alle ingredienser sammen
- Steg lammemørbrad, skær den i tyndeskiver og anret den ovenpå salaten
- Pynt eventuelt med spiselige blomster som stedmorblomst