er blevet tilføjet kurven.

Højlands gullaschsuppe

By oktober 24, 2017opskrifter, småkød / Gullasch

En virkelig lækker gullaschsuppe med kød fra Skotsk Højlandskvæg. Gullaschsuppen er en fantastisk efterårs- og vinter ret, som smager fantastisk og giver varmen helt ned i tæerne.

Husk at gullaschsuppen bliver kun bedre af at stå i køleskabet til dagen efter. Derudover er det også en skøn og nem ret at have liggende i fryseren.

Højlands gullaschsuppe
Print Recipe
En virkelig lækker gullaschsuppe med kød fra Skotsk Højlandskvæg. Gullaschsuppen er en fantastisk efterår- og vinter ret, som smager fantastisk og giver varmen helt ned i tæerne. Husk at gullaschsuppen bliver kun bedre af at stå i køleskabet til dagen efter. Derudover er det også en skøn og nem ret at have liggende i fryseren.
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
2 - 3 time ca. 2 timer
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
2 - 3 time ca. 2 timer
Højlands gullaschsuppe
Print Recipe
En virkelig lækker gullaschsuppe med kød fra Skotsk Højlandskvæg. Gullaschsuppen er en fantastisk efterår- og vinter ret, som smager fantastisk og giver varmen helt ned i tæerne. Husk at gullaschsuppen bliver kun bedre af at stå i køleskabet til dagen efter. Derudover er det også en skøn og nem ret at have liggende i fryseren.
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
2 - 3 time ca. 2 timer
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
2 - 3 time ca. 2 timer
Ingredienser
  • 1,2 kg Skotsk højlandskød Brug enten vores gullasch eller småkød fra yderlår, som du selv skal skære i passende tern.
  • 6 stk Fede hvidløg
  • 3 stk løg
  • 4 spsk Paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 spsk Spidskommen
  • 1 - 2 stk Chili
  • 70 g koncentreret tomatpure
  • 2 dåser hakket tomater
  • 1 liter vand
  • 4 stk laurbærblade
  • 2-3 stk røde peberfrugter
  • 3-4 stk gulerødder
  • 1 kg Kartofler
  • Salt og peber
  • 2 terning oksebouillon Svarende til 1 liter vand.
  • 400 g Okse bacon af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Puds kødet af (sikkert ikke nødvendigt, når du har købt det hos Jysk Naturkød) Har du købt småkød af yderlår, skal du skære det i grove tern, Pil og hak løg, hvidløg og chili.
  2. Varm en god stor gryde op ( som kan tåle at komme i ovnen) og brun kødet godt af over flere gange, så det får en fin stegeskorpe.
  3. Letbrune derefter løg, hvidløg, chili og tilsæt alle krydderierne, tomatkoncentrat, hakkede tomater, vand, oksebullion og laurbærblade. Lad det koge op, skum godt af og sæt gryden i en 150 grader varm ovn med låg på.
  4. Lad gryden stå og hygge sig i ovnen hele dagen (min. 2-3 timer) – jo længere, jo bedre.
  5. Gulerødder, kartofler og peberfrugt ordnes, skæres i grove tern. Skær også okse baconen i tern og steg den sprøde på en pande. Det hele tilsættes ca. 1 time før servering.
  6. Smag til med salt og peber og server. Server gullaschsuppen rygende varm og spis gerne et godt friskbagt brød til. Velbekomme!