er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Mørksej med rodfrugter og spidskålssalat

By | opskrifter | No Comments
Mørksej med rodfrugter og spidskålssalat
Print Recipe
Begynd med at lave rodfrugter og kom dem i ovn. Lav herefter fisken klar og kom den med i ovnene de sidste 15 minutter af rodfrugternes tid i ovnen. Mens du venter på rodfrugter og fisk laves salaten.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Mørksej med rodfrugter og spidskålssalat
Print Recipe
Begynd med at lave rodfrugter og kom dem i ovn. Lav herefter fisken klar og kom den med i ovnene de sidste 15 minutter af rodfrugternes tid i ovnen. Mens du venter på rodfrugter og fisk laves salaten.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Ingredienser
Rodfruger
  • 520 g Sød kartoffel (1 stk)
  • 480 g Kartoffel (8 stk)
  • 260 g Gulerod (4 stk)
  • 2 spsk Olie
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Mørksej
  • 500 g Mørksej
  • 1 stk Citron
  • 1 stk Porre
  • 200 g Løg (2 stk)
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 2 dl Vand
Spidskålssalat
  • 1 stk Spidskål
  • 4 stk Æbler
  • 60 g Mandler
  • 0,25 dl Citronsaft
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rodfrugter
  1. Skyl rodfrugter, skær dem i skiver og kom dem i en skål
  2. Vend rodfrugter i olie og krydr dem med salt og peber
  3. Fordel rodfrugter på en bageplade beklædt med bagepapir
  4. Bag dem i 45 min ved 175 grader i almindelig ovn
Mørksej
  1. Snit porre og løg groft om kom dem i et fad (20x25)
  2. Placer mørksej på grøntsager og krydr med salt og peber
  3. Skær citron i ringe og læg dem på mørksej
  4. Kom lidt vand ved i fadet. Mængden af vand afhænger af størrelsen på dit fad
  5. Kom mørksej i almindelig ovn i 15 minutter ved 175 grader. (De sidste 15 minutter af rodfrugternes tid i ovnen)
Spidskålssalat
  1. Snit spidskål
  2. Skær æble i tern
  3. Bland spidskål og æbletern i en skål med saft fra citron
  4. Hak mandler - og drys dem over salaten