Begynd med at lave rodfrugter og kom dem i ovn. Lav herefter fisken klar og kom den med i ovnene de sidste 15 minutter af rodfrugternes tid i ovnen. Mens du venter på rodfrugter og fisk laves salaten.
Antal personer | Forberedelses tid |
4 Personer | 20 minutter |
Tilberedningstid |
45 minutter |
|
|
|
Begynd med at lave rodfrugter og kom dem i ovn. Lav herefter fisken klar og kom den med i ovnene de sidste 15 minutter af rodfrugternes tid i ovnen. Mens du venter på rodfrugter og fisk laves salaten.
|
Ingredienser
Rodfruger
- 520 g Sød kartoffel (1 stk)
- 480 g Kartoffel (8 stk)
- 260 g Gulerod (4 stk)
- 2 spsk Olie
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
Mørksej
- 500 g Mørksej
- 1 stk Citron
- 1 stk Porre
- 200 g Løg (2 stk)
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 2 dl Vand
Spidskålssalat
- 1 stk Spidskål
- 4 stk Æbler
- 60 g Mandler
- 0,25 dl Citronsaft
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rodfrugter
- Skyl rodfrugter, skær dem i skiver og kom dem i en skål
- Vend rodfrugter i olie og krydr dem med salt og peber
- Fordel rodfrugter på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bag dem i 45 min ved 175 grader i almindelig ovn
Mørksej
- Snit porre og løg groft om kom dem i et fad (20x25)
- Placer mørksej på grøntsager og krydr med salt og peber
- Skær citron i ringe og læg dem på mørksej
- Kom lidt vand ved i fadet. Mængden af vand afhænger af størrelsen på dit fad
- Kom mørksej i almindelig ovn i 15 minutter ved 175 grader. (De sidste 15 minutter af rodfrugternes tid i ovnen)
Spidskålssalat
- Snit spidskål
- Skær æble i tern
- Bland spidskål og æbletern i en skål med saft fra citron
- Hak mandler - og drys dem over salaten