er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Stjerneskud

By | opskrifter | No Comments
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Paneret rødspættefilet
  • 600 g Rødspættefilet (4 stk)
  • 50 g Rasp
  • 1 stk Æg
  • 30 g Mel (2 spsk)
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,5 tsk Peber
  • 15 g Smør (1 spsk)
Dressing
  • 1 dl Creamfraiche
  • 30 g Mayonnaise (2 spsk)
  • 15 g Tomatpure (1 spsk)
  • 0,5 dl Citronsaft (Saft fra 0,5 citron)
  • 1 tsk Paprika
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Tilbehør
  • 120 g Asparges
  • 200 g Agurk
  • 360 g Cherrytomat (24 stk)
  • 2 stk Citron
  • 20 g Frisk dild (1 dl)
  • 280 g Hjertesalat (4 håndfulde)
  • 200 g Rejer
  • 4 Skiver Franskbrød
  • Kaviar
  • 20 g Smør (4 tsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rødspættefilet
  1. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken
  2. Rør æg sammen og hæld det ud på en tallerken
  3. Hæld rasp ud på en tallerken
  4. Vend rødspættefilet enkeltvis i mel, æg, rasp - i den rækkefølge
  5. Lav nu tilbehøret klar inden rødspættefileterne steges, så er du sikker på at de er varme ved servering
  6. Opvarm smør på en pande og steg rødspættefileterne ved middelvarm 3-5 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm
Tilbehør
  1. Skyl hjertesalat og asparges og dup dem tørre
  2. Skær agurk i skiver
  3. Halver tomat
  4. Skær citron i kvarte
  5. Dræn rejer
  6. Anret ovenstående på et fad evt. med kaviar og frisk dild
Dressing
  1. Vend Cremefraiche, mayonnaise og tomatpure
  2. Smag til med citronsaft, salt, peber og paprika
Anretning af stjerneskud
  1. Læg en skive brød på en tallerken og kom smør på
  2. Oven på brødet lægges salat og den stegte fisk
  3. Der pyntes med agurk, asparges, tomat, dressing, dild, rejer og kaviar