er blevet tilføjet kurven.

Hurtig Skotsk Højlands lasagne

By februar 17, 2017Hakkekød, opskrifter

Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores Skotske Højlandskvæg.

Hurtig Skotsk Højlands lasagne
Print Recipe
Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores skotske højlandskvæg.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Hurtig Skotsk Højlands lasagne
Print Recipe
Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores skotske højlandskvæg.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Ingredienser
  • 1 kg Hakket Highland oksekød
  • 1 spsk hakket hvidløg
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk stødt muksatnød
  • 1/4 tsk peber
  • 1 glas lasagne sauce
  • 375 ml vand
  • 1 pakke lasagneplader
  • 75 g revet italiensk ost
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Varm ovnen til 200 grader. Brun det hakkede Højlands oksekød med hvidløg i stor stegepande, over medium varme ca. i 8 til 10 minutter.
  2. Rør salt, muskatnød og peber i og bland godt. Tilsæt herefter pasta sauce og vand.
  3. Retten bringes i kog i ca. 1 til 2 minutter, under jævnlig omrøring
  4. Læg skiftevis lasagneplader, oksekød sauce og ost i et ovnfastfad som dækkes med alufolie.
  5. Lasagnen bages ved 200 grader i ca. 35 minutter. Efter ca. 15 minutter tages folien af og lasagnen bages herefter færdig. Husk at mærke jævnligt om lasagnepladerne er bløde. Når lasagnen er færdig, skal den stå i ca. 5 minutter før servering. Server den straks med yndlings tilbehøret