er blevet tilføjet kurven.

Er den mon færdig nu?

Hvis den tanke nogensinde har strejfet dig, når du har stegt en bøf og hvis du nogensinde har serveret en bøf, der enten var for rå eller for gennemstegt, kan vi glæde dig med, at der findes et trick. Brug det og du vil opdage, at dine bøffer altid bliver perfekt stegte.

Tricket er at måle bøffen og derefter stege det den ved høj varme i nøjagtig 1 minut pr. centimeter. Er din bøf tre cm tyk, skal den altså have tre minutter på den ene side og tre minutter på den anden side. Vend ikke bøffen, før den skal steges på den anden side.

Hvis din bøf hører til de tynde slags som f.eks. entrecote, serveres den med samme. Hvis din bøf er tyk, skal du lade den hvile et par minutter, inden du enten serverer den som er, eller skærer skiver af den. Resultatet er en perfekt, rosa bøf.

Hvis du bedre kan lide en gennemstegte bøffer, kan du eksperimentere dig frem til, hvor mange minutter/sekunder mere netop dine bøffer skal have og bruge dette antal minutter fremover og omvendt, selvfølgelig, hvis du elsker blodige bøffer.

Du kan bruge dette trick til alle former for bøffer. Du kan stege din bøffer i enten olivenolie eller smør, eller en blanding af begge dele. Hvis bøfferne skal skæres ud til skiver, kan du vende dem i en blanding af salt og peber, inden du steger dem. Det giver en rigtig lækker skorpe.

Leave a Reply