Stjerneskud
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
30
minutter
Tilberedningstid
10
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
30
minutter
Tilberedningstid
10
minutter
Ingredienser
Paneret rødspættefilet
600
g
Rødspættefilet
(4 stk)
50
g
Rasp
1
stk
Æg
30
g
Mel
(2 spsk)
0,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
15
g
Smør
(1 spsk)
Dressing
1
dl
Creamfraiche
30
g
Mayonnaise
(2 spsk)
15
g
Tomatpure
(1 spsk)
0,5
dl
Citronsaft
(Saft fra 0,5 citron)
1
tsk
Paprika
1
tsk
Salt
1
tsk
Peber
Tilbehør
120
g
Asparges
200
g
Agurk
360
g
Cherrytomat
(24 stk)
2
stk
Citron
20
g
Frisk dild
(1 dl)
280
g
Hjertesalat
(4 håndfulde)
200
g
Rejer
4
Skiver
Franskbrød
Kaviar
20
g
Smør
(4 tsk)
Instruktioner
Rødspættefilet
Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken
Rør æg sammen og hæld det ud på en tallerken
Hæld rasp ud på en tallerken
Vend rødspættefilet enkeltvis i mel, æg, rasp – i den rækkefølge
Lav nu tilbehøret klar inden rødspættefileterne steges, så er du sikker på at de er varme ved servering
Opvarm smør på en pande og steg rødspættefileterne ved middelvarm 3-5 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm
Tilbehør
Skyl hjertesalat og asparges og dup dem tørre
Skær agurk i skiver
Halver tomat
Skær citron i kvarte
Dræn rejer
Anret ovenstående på et fad evt. med kaviar og frisk dild
Dressing
Vend Cremefraiche, mayonnaise og tomatpure
Smag til med citronsaft, salt, peber og paprika
Anretning af stjerneskud
Læg en skive brød på en tallerken og kom smør på
Oven på brødet lægges salat og den stegte fisk
Der pyntes med agurk, asparges, tomat, dressing, dild, rejer og kaviar