Salat med lammemørbrad
Imponer dine gæster med denne lækre salat med lammemørbrad. Server den som forret, eller som tilbehør.
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 15minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 15minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
  • 125gram Lammemørbrad af gotlandsk gutelam
  • 200gram Hjertesalat
  • 100gram Spinat
  • 275gram Galia Melon(0,5 melon)
  • 200gram Ærter(friske eller fra frost)
  • 80gram Asparges
  • 1tsk Salt
  • 1tsk Peber
  • 15gram Smør(1 spsk)
Instruktioner
Lammemørbrad
  1. Tag lammemørbrad ud af køleskabet og krydr med salt og peber
  2. Lad lammemørbrad hvile 15 minutter på køkkenbordet. Lav salat mens du venter
  3. Opvarm smør på en pande, og steg lammemørbrad 3-5 minutter på alle sider
  4. Skær lammemørbrad i tynde skiver og anret den ovenpå salaten
Salat
  1. Skyl hjertesalat og spinat og dup dem tørre
  2. Skær hjertesalat og spinat i mindre stykker
  3. Skær melon og asparges i tern
  4. Skyld ærter i varmt vand til de er optøet
  5. Vend alle ingredienser sammen
  6. Steg lammemørbrad, skær den i tyndeskiver og anret den ovenpå salaten
  7. Pynt eventuelt med spiselige blomster som stedmorblomst