Okseruller på spyd
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 25minutter
Tilberedningstid
40minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 25minutter
Tilberedningstid
40minutter
Ingredienser
  • 500gram Hakket Highland oksekød
  • 1tsk salt
  • 1/4tsk peber
  • 1spsk hvedemel
  • 1spsk koncentreret tomatpure
  • 1stk skalotteløg
  • 3dl græsk yoghurt 10%
  • 1fed hvidløg
  • 1stsk dijonsennep
  • 1knsp sukker
  • 3 stk tomater 200g
  • 1/2stk agurk
  • 1/3stk icebergsalat eller anden sprød salat
  • 4stk gulerødder 440 gram
  • 4 stk pitabrød
Instruktioner
  1. Rør kødet med salt,peber,mel og tomatpure. Kom revet løg og 1 spsk koldtvand i kødet og ælt det hele sammen.
  2. Så deler du farsen i 8 stykker og laver dem i nogle 8-10 cm ruller.
  3. Stik derefter en spyd gennem hver okseruller. Læg spydene i ovnen ved 250 gr. i ca 14min.
  4. Så gælder det saucen Rør sausen sammen og smag den til med sukker, salt og peber
  5. Nu skærer du agurk, salat og tomater i mindre stykker
  6. Gulerødderne skrælles, og skæres i stænger, derefter kommer du dem i en serveringsskål med vand.
  7. Lun pitabrødene og servere det hele sammen. Mums og velbekomme