Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
20
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
20
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
Kartofler
1000
g
Kartoffel
Ærtepesto
500
g
Ærter
35
g
Mandler
35
g
Parmesan
0,5
dl
Olie
Salat
200
g
Hjertesalat eller anden sprød salat
100
g
Spidskål
4
stk
Forårsløg
4
stk
Asparges
20
stk
Cherrytomat
150
g
Ærter
Kulmule
500
g
Kulmule
(4 fileter)
1
tsk
Salt
1
tsk
Peber
1
spsk
Smør
Instruktioner
Kartofler
Skyl kartofler og kog dem i en gryde til de er møre (kogetid ca 20 minutter)
Skyl kartofler i koldt vand og lad dem dryppe af før de vendes i ærtepesto
Ærtepesto
Kom ærter, mandler, parmesan og olie i en blender
Blend til massen har en ensartet konsistens. Kom eventuelt lidt mere olie i.
Salat
Skyl salat og dup den tør
Skyl tomat og halver dem
Skær forårsløg i mindre ringe
Skær asparges i mindre stykker
Skær spidskål i mindre stykker
Vend salat, spidskål, tomat, forårsløg, asparges og ærter sammen
Kulmule
Rids skindet 3-4 gange med en skarp kniv. Pas på med at skære for dybt
Krydr med salt og peber
Smelt smør på en varm pande
Steg kulmulen med skindsiden ned af i 5-8 minutter
Tilsæt det sidste smør og vend kulmulen om på kødsiden og steg i små 10 sekunder før de tages af
Nyd fisken varm sammen med salat og kartofler vendt i ærtepesto