Havtaskekæber med kantareller
En lækker og nem fiskeret som helt sikker vil få max stjerner hos dine gæster.
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 30minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 30minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
  • 4stk Havtaskekæber
  • 1bakke kantarellerca 150 gram
  • 0,5stk hønsebouillionterning
  • 2spsk fløde
  • 1-2stk urterSkovsyre, timian
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Svampecreme: Steg 2/3 af kantarellerne i smør til de er ved at være møre
  2. Tilsæt 2½dl bouillion (½ terning + 2½dl vand) og lad simre til væsken er kogt ind til omtrent halvdelen.
  3. Purér svampene og den resterende væske med fløde og kør cremen til den har en lind konsistens. Smag til med salt og peber.
  4. Steg kæberne i smør og lidt olie i ca. 2 minutter på hver side og lad hvile tildækket i 5 minutter
  5. Steg i mellemtiden de resterende kantareller i lidt smør.
  6. Læg en klat creme på tallerkenen med en ske og brug skeen til at køre den en lille smule ud og voila du har anrettet som på den bedste restaurant. Læg en havtaske på hver tallerken og pynt med lidt kantareller og urter. Serveres evt med et godt glas kold vin fra Vibegaard.