Lækker friske burger med bøf af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer
Forberedelses tid
4Personer
15minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4Personer
15minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Burger bøffer
800gBurger bøffer af Skotsk Højlandskvæg(4 stk)
1spskSalt
1spskPeber
1spskSmør(Til stegning)
Pomfritter
400gKartoffel(4 stk)
1tskSalt
3stilkeFrisk timian(Kan undlades)
1spskOlie
Tilbehør
200gicebergsalat eller anden sprød salat
2stkTomat
0,5stkAgurk
1stkRødløg
Andet tilbehør
4stkBurgerbolle
Ketchup
Mayonnaise
Instruktioner
Pomfritter
Skyld kartofler og skær dem i stave
Vend kartofler i salt, timian og olie
Fordel kartofler på en bageplade og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 175 grader almindelig ovn
Fyld
Skyl salat og dup den tør
Skyl agurk og tomat skær i skiver
Skær løg i ringe
Anret fyldet i skåle
Burger bøffer
Krydr burger bøffer med salt og peber
Varm smør på en pande
Steg burger bøfferne 3 minutter på hver side
Andet tilbehør
Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken
Byg din burger
Tag burgerbolle bunden, kom ketchup, salat, burger bøf, løgringe, agurk, tomat på og slut af med at smøre burgerbolle toppen med mayonnaise og kom den oven på.