Burger
Lækker friske burger med bøf af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 15minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 15minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Burger bøffer
  • 800g Burger bøffer af Skotsk Højlandskvæg(4 stk)
  • 1spsk Salt
  • 1spsk Peber
  • 1spsk Smør(Til stegning)
Pomfritter
  • 400g Kartoffel(4 stk)
  • 1tsk Salt
  • 3stilke Frisk timian(Kan undlades)
  • 1spsk Olie
Tilbehør
  • 200g icebergsalat eller anden sprød salat
  • 2stk Tomat
  • 0,5stk Agurk
  • 1stk Rødløg
Andet tilbehør
  • 4stk Burgerbolle
  • Ketchup
  • Mayonnaise
Instruktioner
Pomfritter
  1. Skyld kartofler og skær dem i stave
  2. Vend kartofler i salt, timian og olie
  3. Fordel kartofler på en bageplade og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 175 grader almindelig ovn
Fyld
  1. Skyl salat og dup den tør
  2. Skyl agurk og tomat skær i skiver
  3. Skær løg i ringe
  4. Anret fyldet i skåle
Burger bøffer
  1. Krydr burger bøffer med salt og peber
  2. Varm smør på en pande
  3. Steg burger bøfferne 3 minutter på hver side
Andet tilbehør
  1. Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken
Byg din burger
  1. Tag burgerbolle bunden, kom ketchup, salat, burger bøf, løgringe, agurk, tomat på og slut af med at smøre burgerbolle toppen med mayonnaise og kom den oven på.
  2. Nyd burgerne med hjemmelavede pomfritter