er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Hurtig Skotsk Højlands lasagne

By | opskrifter | No Comments

Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores Skotske Højlandskvæg.

Hurtig Skotsk Højlands lasagne
Print Recipe
Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores skotske højlandskvæg.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Hurtig Skotsk Højlands lasagne
Print Recipe
Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores skotske højlandskvæg.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 12 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Ingredienser
  • 1 kg Hakket Highland oksekød
  • 1 spsk hakket hvidløg
  • 1/2 tsk Salt
  • 1/2 tsk Stødt muskatnød
  • 1/4 tsk Peber
  • 1 glas lasagne sauce
  • 375 ml Vand
  • 1 pakke lasagneplader
  • 75 g revet italiensk ost
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Varm ovnen til 200 grader. Brun det hakkede Højlands oksekød med hvidløg i stor stegepande, over medium varme ca. i 8 til 10 minutter.
  2. Rør salt, muskatnød og peber i og bland godt. Tilsæt herefter pasta sauce og vand.
  3. Retten bringes i kog i ca. 1 til 2 minutter, under jævnlig omrøring
  4. Læg skiftevis lasagneplader, oksekød sauce og ost i et ovnfastfad som dækkes med alufolie.
  5. Lasagnen bages ved 200 grader i ca. 35 minutter. Efter ca. 15 minutter tages folien af og lasagnen bages herefter færdig. Husk at mærke jævnligt om lasagnepladerne er bløde. Når lasagnen er færdig, skal den stå i ca. 5 minutter før servering. Server den straks med yndlings tilbehøret