er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Burger

By | opskrifter | No Comments
Burger
Print Recipe
Lækker friske burger med bøf af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Burger
Print Recipe
Lækker friske burger med bøf af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Burger bøffer
  • 800 g Burger bøffer af Skotsk Højlandskvæg (4 stk)
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk Peber
  • 1 spsk Smør (Til stegning)
Pomfritter
  • 400 g Kartoffel (4 stk)
  • 1 tsk Salt
  • 3 stilke Frisk timian (Kan undlades)
  • 1 spsk Olie
Tilbehør
  • 200 g icebergsalat eller anden sprød salat
  • 2 stk Tomat
  • 0,5 stk Agurk
  • 1 stk Rødløg
Andet tilbehør
  • 4 stk Burgerbolle
  • Ketchup
  • Mayonnaise
Antal personer: Personer
Instruktioner
Pomfritter
  1. Skyld kartofler og skær dem i stave
  2. Vend kartofler i salt, timian og olie
  3. Fordel kartofler på en bageplade og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 175 grader almindelig ovn
Fyld
  1. Skyl salat og dup den tør
  2. Skyl agurk og tomat skær i skiver
  3. Skær løg i ringe
  4. Anret fyldet i skåle
Burger bøffer
  1. Krydr burger bøffer med salt og peber
  2. Varm smør på en pande
  3. Steg burger bøfferne 3 minutter på hver side
Andet tilbehør
  1. Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken
Byg din burger
  1. Tag burgerbolle bunden, kom ketchup, salat, burger bøf, løgringe, agurk, tomat på og slut af med at smøre burgerbolle toppen med mayonnaise og kom den oven på.
  2. Nyd burgerne med hjemmelavede pomfritter

Okseruller på spyd

By | Hakkekød | No Comments

Okseruller på spyds, nemt og lækker aftensmad.

 

Okseruller på spyd
Print Recipe
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Okseruller på spyd
Print Recipe
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Ingredienser
  • 500 gram Hakket Highland oksekød
  • 1 tsk Salt
  • 1/4 tsk Peber
  • 1 spsk Hvedemel
  • 1 spsk koncentreret tomatpure
  • 1 stk skalotteløg
  • 3 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stsk dijonsennep
  • 1 knsp Sukker
  • 3 stk tomater 200g
  • 1/2 stk Agurk
  • 1/3 stk icebergsalat eller anden sprød salat
  • 4 stk gulerødder 440 gram
  • 4 stk pitabrød
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Rør kødet med salt,peber,mel og tomatpure. Kom revet løg og 1 spsk koldtvand i kødet og ælt det hele sammen.
  2. Så deler du farsen i 8 stykker og laver dem i nogle 8-10 cm ruller.
  3. Stik derefter en spyd gennem hver okseruller. Læg spydene i ovnen ved 250 gr. i ca 14min.
  4. Så gælder det saucen Rør sausen sammen og smag den til med sukker, salt og peber
  5. Nu skærer du agurk, salat og tomater i mindre stykker
  6. Gulerødderne skrælles, og skæres i stænger, derefter kommer du dem i en serveringsskål med vand.
  7. Lun pitabrødene og servere det hele sammen. Mums og velbekomme