er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Okseruller på spyd

By | Hakkekød | No Comments

Okseruller på spyds, nemt og lækker aftensmad.

 

Okseruller på spyd
Print Recipe
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Okseruller på spyd
Print Recipe
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Ingredienser
  • 500 gram Hakket Highland oksekød
  • 1 tsk Salt
  • 1/4 tsk Peber
  • 1 spsk Hvedemel
  • 1 spsk koncentreret tomatpure
  • 1 stk skalotteløg
  • 3 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stsk dijonsennep
  • 1 knsp Sukker
  • 3 stk tomater 200g
  • 1/2 stk Agurk
  • 1/3 stk icebergsalat eller anden sprød salat
  • 4 stk gulerødder 440 gram
  • 4 stk pitabrød
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Rør kødet med salt,peber,mel og tomatpure. Kom revet løg og 1 spsk koldtvand i kødet og ælt det hele sammen.
  2. Så deler du farsen i 8 stykker og laver dem i nogle 8-10 cm ruller.
  3. Stik derefter en spyd gennem hver okseruller. Læg spydene i ovnen ved 250 gr. i ca 14min.
  4. Så gælder det saucen Rør sausen sammen og smag den til med sukker, salt og peber
  5. Nu skærer du agurk, salat og tomater i mindre stykker
  6. Gulerødderne skrælles, og skæres i stænger, derefter kommer du dem i en serveringsskål med vand.
  7. Lun pitabrødene og servere det hele sammen. Mums og velbekomme

Langtidsbraiseret okse pulled beef

By | Langtidsbraiseret oksebryst-pulled beef, opskrifter | No Comments

Sådan laver du en lækker langtidsbraiseret okse pulled beef.

Det er så let at lave og det smager så godt. Det er en ret du skal prøve.

Langtidsbraiseret okse pulled beef
Print Recipe
Sådan laver du en lækker langtidsbraiseret okse pulled beef.
Antal personer Forberedelses tid
6 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
12 timer
Antal personer Forberedelses tid
6 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
12 timer
Langtidsbraiseret okse pulled beef
Print Recipe
Sådan laver du en lækker langtidsbraiseret okse pulled beef.
Antal personer Forberedelses tid
6 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
12 timer
Antal personer Forberedelses tid
6 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
12 timer
Ingredienser
  • 1,8 kilo oksetykkam / oksebov
  • 3 spsk dijonsennep
  • 2 spsk Havsalt
  • 2 spsk røget paprika
  • 1 tsk Friskkværnet peber
  • 2 fed Hvidløg
  • 5 kviste Frisk timian
  • 3 stk Laurbærblade
  • 4 spsk honning
  • 4 spsk balsamisk æbleeddike kan byttes med alm. balsamico
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Gnid oksetykkam/bov med dijonsennep og det hele. Riv eller pres hvidløget og bland det mad paprika, salt og peber og gnid det ind i kødet. Læg timian og laurbærblade i et ovnfast fad og placerer kødet ovenpå. Alt dette gøres klar aftenen inden den skal bruges.
  2. Bland honning og eddike og hæld det over kødet. Sæt kødet i en ca. 80-90 grader varm ovn i 12 timer, hvis du har god tid eller ved 110 grader i 8-9 timer, hvis det skal gå lidt hurtigere. Kødet bliver lidt mere saftigt ved de laver grader-vend kødet et par gange undervejs, men gerne flere.
  3. Lav tilbehøret til sidst sammen med kødet til sidst: Kom evt. skrællet rodfrugter og kartofler med i fadet,den sidste times tid og skru oven op på 180 grader, tag kødet ud af fadet og lad rodfrugterne bage færdig i oven.
  4. Tip: Kødet bliver helt mør og trevlet, som pulled beef. Server det møre braiserede kød, med en salat, tzatiki og godt brød.