er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Kyllingeoverlår med pastasalat og ovnbagte squash

By | opskrifter | No Comments
Kyllingeoverlår med pastasalat og ovnbagte squash
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Kyllingeoverlår med pastasalat og ovnbagte squash
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Ingredienser
Kyllingeoverlår
  • 800 g Kyllingeoverlår (4 stk)
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Paprika
  • 1 tsk Timian
Squash
  • 2 stk Squash
Pastasalat
  • 150 g Fuldkorns pasta
  • 250 g Grønne bønner
  • 1 stk Løg
  • 20 stk Cherrytomat
  • 1 stk Gul peberfrugt
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Agurk
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kyllingeoverlår
  1. Krydr kyllingeoverlår med paprika, timian, salt og peber og kom dem i et fad
  2. Kom fadet i ovnen i 60 minutter ved 200 grader almindelig ovn
Squash
  1. Skyl squash
  2. Halver dem på den lange led
  3. Bag dem 5 minutter ved 200 grader i almindelig ovn lige inden de skal serveres
Pastasalat
  1. Kog pastaen efter posens anvisning
  2. Skyl den kogte pasta med koldt vand og lad den dryppe af
  3. Skær løg, peberfrugt og agurk i tern
  4. Halver tomat
  5. Vend pasta, bønner, løg, tomat, agurk og peberfrugt sammen

Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto

By | opskrifter | No Comments
Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Kulmule med salat og kartofler vendt i ærtepesto
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Kartofler
  • 1000 g Kartoffel
Ærtepesto
  • 500 g Ærter
  • 35 g Mandler
  • 35 g Parmesan
  • 0,5 dl Olie
Salat
  • 200 g Hjertesalat eller anden sprød salat
  • 100 g Spidskål
  • 4 stk Forårsløg
  • 4 stk Asparges
  • 20 stk Cherrytomat
  • 150 g Ærter
Kulmule
  • 500 g Kulmule (4 fileter)
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 1 spsk Smør
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kartofler
  1. Skyl kartofler og kog dem i en gryde til de er møre (kogetid ca 20 minutter)
  2. Skyl kartofler i koldt vand og lad dem dryppe af før de vendes i ærtepesto
Ærtepesto
  1. Kom ærter, mandler, parmesan og olie i en blender
  2. Blend til massen har en ensartet konsistens. Kom eventuelt lidt mere olie i.
Salat
  1. Skyl salat og dup den tør
  2. Skyl tomat og halver dem
  3. Skær forårsløg i mindre ringe
  4. Skær asparges i mindre stykker
  5. Skær spidskål i mindre stykker
  6. Vend salat, spidskål, tomat, forårsløg, asparges og ærter sammen
Kulmule
  1. Rids skindet 3-4 gange med en skarp kniv. Pas på med at skære for dybt
  2. Krydr med salt og peber
  3. Smelt smør på en varm pande
  4. Steg kulmulen med skindsiden ned af i 5-8 minutter
  5. Tilsæt det sidste smør og vend kulmulen om på kødsiden og steg i små 10 sekunder før de tages af
  6. Nyd fisken varm sammen med salat og kartofler vendt i ærtepesto

Stjerneskud

By | opskrifter | No Comments
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Paneret rødspættefilet
  • 600 g Rødspættefilet (4 stk)
  • 50 g Rasp
  • 1 stk Æg
  • 30 g Mel (2 spsk)
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,5 tsk Peber
  • 15 g Smør (1 spsk)
Dressing
  • 1 dl Creamfraiche
  • 30 g Mayonnaise (2 spsk)
  • 15 g Tomatpure (1 spsk)
  • 0,5 dl Citronsaft (Saft fra 0,5 citron)
  • 1 tsk Paprika
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Tilbehør
  • 120 g Asparges
  • 200 g Agurk
  • 360 g Cherrytomat (24 stk)
  • 2 stk Citron
  • 20 g Frisk dild (1 dl)
  • 280 g Hjertesalat (4 håndfulde)
  • 200 g Rejer
  • 4 Skiver Franskbrød
  • Kaviar
  • 20 g Smør (4 tsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rødspættefilet
  1. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken
  2. Rør æg sammen og hæld det ud på en tallerken
  3. Hæld rasp ud på en tallerken
  4. Vend rødspættefilet enkeltvis i mel, æg, rasp - i den rækkefølge
  5. Lav nu tilbehøret klar inden rødspættefileterne steges, så er du sikker på at de er varme ved servering
  6. Opvarm smør på en pande og steg rødspættefileterne ved middelvarm 3-5 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm
Tilbehør
  1. Skyl hjertesalat og asparges og dup dem tørre
  2. Skær agurk i skiver
  3. Halver tomat
  4. Skær citron i kvarte
  5. Dræn rejer
  6. Anret ovenstående på et fad evt. med kaviar og frisk dild
Dressing
  1. Vend Cremefraiche, mayonnaise og tomatpure
  2. Smag til med citronsaft, salt, peber og paprika
Anretning af stjerneskud
  1. Læg en skive brød på en tallerken og kom smør på
  2. Oven på brødet lægges salat og den stegte fisk
  3. Der pyntes med agurk, asparges, tomat, dressing, dild, rejer og kaviar