er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Kyllingeoverlår med pastasalat og ovnbagte squash

By | opskrifter | No Comments
Kyllingeoverlår med pastasalat og ovnbagte squash
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Kyllingeoverlår med pastasalat og ovnbagte squash
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Ingredienser
Kyllingeoverlår
  • 800 g Kyllingeoverlår (4 stk)
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Paprika
  • 1 tsk Timian
Squash
  • 2 stk Squash
Pastasalat
  • 150 g Fuldkorns pasta
  • 250 g Grønne bønner
  • 1 stk Løg
  • 20 stk Cherrytomat
  • 1 stk Gul peberfrugt
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Agurk
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kyllingeoverlår
  1. Krydr kyllingeoverlår med paprika, timian, salt og peber og kom dem i et fad
  2. Kom fadet i ovnen i 60 minutter ved 200 grader almindelig ovn
Squash
  1. Skyl squash
  2. Halver dem på den lange led
  3. Bag dem 5 minutter ved 200 grader i almindelig ovn lige inden de skal serveres
Pastasalat
  1. Kog pastaen efter posens anvisning
  2. Skyl den kogte pasta med koldt vand og lad den dryppe af
  3. Skær løg, peberfrugt og agurk i tern
  4. Halver tomat
  5. Vend pasta, bønner, løg, tomat, agurk og peberfrugt sammen

Burger

By | opskrifter | No Comments
Burger
Print Recipe
Lækker friske burger med bøf af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Burger
Print Recipe
Lækker friske burger med bøf af Skotsk Højlandskvæg
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Burger bøffer
  • 800 g Burger bøffer af Skotsk Højlandskvæg (4 stk)
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk Peber
  • 1 spsk Smør (Til stegning)
Pomfritter
  • 400 g Kartoffel (4 stk)
  • 1 tsk Salt
  • 3 stilke Frisk timian (Kan undlades)
  • 1 spsk Olie
Tilbehør
  • 200 g icebergsalat eller anden sprød salat
  • 2 stk Tomat
  • 0,5 stk Agurk
  • 1 stk Rødløg
Andet tilbehør
  • 4 stk Burgerbolle
  • Ketchup
  • Mayonnaise
Antal personer: Personer
Instruktioner
Pomfritter
  1. Skyld kartofler og skær dem i stave
  2. Vend kartofler i salt, timian og olie
  3. Fordel kartofler på en bageplade og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 175 grader almindelig ovn
Fyld
  1. Skyl salat og dup den tør
  2. Skyl agurk og tomat skær i skiver
  3. Skær løg i ringe
  4. Anret fyldet i skåle
Burger bøffer
  1. Krydr burger bøffer med salt og peber
  2. Varm smør på en pande
  3. Steg burger bøfferne 3 minutter på hver side
Andet tilbehør
  1. Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken
Byg din burger
  1. Tag burgerbolle bunden, kom ketchup, salat, burger bøf, løgringe, agurk, tomat på og slut af med at smøre burgerbolle toppen med mayonnaise og kom den oven på.
  2. Nyd burgerne med hjemmelavede pomfritter

Stjerneskud

By | opskrifter | No Comments
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Stjerneskud
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Paneret rødspættefilet
  • 600 g Rødspættefilet (4 stk)
  • 50 g Rasp
  • 1 stk Æg
  • 30 g Mel (2 spsk)
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,5 tsk Peber
  • 15 g Smør (1 spsk)
Dressing
  • 1 dl Creamfraiche
  • 30 g Mayonnaise (2 spsk)
  • 15 g Tomatpure (1 spsk)
  • 0,5 dl Citronsaft (Saft fra 0,5 citron)
  • 1 tsk Paprika
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
Tilbehør
  • 120 g Asparges
  • 200 g Agurk
  • 360 g Cherrytomat (24 stk)
  • 2 stk Citron
  • 20 g Frisk dild (1 dl)
  • 280 g Hjertesalat (4 håndfulde)
  • 200 g Rejer
  • 4 Skiver Franskbrød
  • Kaviar
  • 20 g Smør (4 tsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rødspættefilet
  1. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken
  2. Rør æg sammen og hæld det ud på en tallerken
  3. Hæld rasp ud på en tallerken
  4. Vend rødspættefilet enkeltvis i mel, æg, rasp - i den rækkefølge
  5. Lav nu tilbehøret klar inden rødspættefileterne steges, så er du sikker på at de er varme ved servering
  6. Opvarm smør på en pande og steg rødspættefileterne ved middelvarm 3-5 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm
Tilbehør
  1. Skyl hjertesalat og asparges og dup dem tørre
  2. Skær agurk i skiver
  3. Halver tomat
  4. Skær citron i kvarte
  5. Dræn rejer
  6. Anret ovenstående på et fad evt. med kaviar og frisk dild
Dressing
  1. Vend Cremefraiche, mayonnaise og tomatpure
  2. Smag til med citronsaft, salt, peber og paprika
Anretning af stjerneskud
  1. Læg en skive brød på en tallerken og kom smør på
  2. Oven på brødet lægges salat og den stegte fisk
  3. Der pyntes med agurk, asparges, tomat, dressing, dild, rejer og kaviar

Okseruller på spyd

By | Hakkekød | No Comments

Okseruller på spyds, nemt og lækker aftensmad.

 

Okseruller på spyd
Print Recipe
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Okseruller på spyd
Print Recipe
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Ingredienser
  • 500 gram Hakket Highland oksekød
  • 1 tsk Salt
  • 1/4 tsk Peber
  • 1 spsk Hvedemel
  • 1 spsk koncentreret tomatpure
  • 1 stk skalotteløg
  • 3 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stsk dijonsennep
  • 1 knsp Sukker
  • 3 stk tomater 200g
  • 1/2 stk Agurk
  • 1/3 stk icebergsalat eller anden sprød salat
  • 4 stk gulerødder 440 gram
  • 4 stk pitabrød
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Rør kødet med salt,peber,mel og tomatpure. Kom revet løg og 1 spsk koldtvand i kødet og ælt det hele sammen.
  2. Så deler du farsen i 8 stykker og laver dem i nogle 8-10 cm ruller.
  3. Stik derefter en spyd gennem hver okseruller. Læg spydene i ovnen ved 250 gr. i ca 14min.
  4. Så gælder det saucen Rør sausen sammen og smag den til med sukker, salt og peber
  5. Nu skærer du agurk, salat og tomater i mindre stykker
  6. Gulerødderne skrælles, og skæres i stænger, derefter kommer du dem i en serveringsskål med vand.
  7. Lun pitabrødene og servere det hele sammen. Mums og velbekomme