er blevet tilføjet kurven.

Havtaskekæber med kantareller

By april 27, 2018Fisk, opskrifter
Havtaskekæber med kantareller
Print Recipe
En lækker og nem fiskeret som helt sikker vil få max stjerner hos dine gæster.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Havtaskekæber med kantareller
Print Recipe
En lækker og nem fiskeret som helt sikker vil få max stjerner hos dine gæster.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
  • 4 stk Havtaskekæber
  • 1 bakke kantareller ca 150 gram
  • 0,5 stk hønsebouillionterning
  • 2 spsk fløde
  • 1-2 stk urter Skovsyre, timian
  • Salt og peber
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Svampecreme: Steg 2/3 af kantarellerne i smør til de er ved at være møre
  2. Tilsæt 2½dl bouillion (½ terning + 2½dl vand) og lad simre til væsken er kogt ind til omtrent halvdelen.
  3. Purér svampene og den resterende væske med fløde og kør cremen til den har en lind konsistens. Smag til med salt og peber.
  4. Steg kæberne i smør og lidt olie i ca. 2 minutter på hver side og lad hvile tildækket i 5 minutter
  5. Steg i mellemtiden de resterende kantareller i lidt smør.
  6. Læg en klat creme på tallerkenen med en ske og brug skeen til at køre den en lille smule ud og voila du har anrettet som på den bedste restaurant. Læg en havtaske på hver tallerken og pynt med lidt kantareller og urter. Serveres evt med et godt glas kold vin fra Vibegaard.